Известие

Collapse
No announcement yet.

Вапрос относно алфа 145??? ПЛС помогнете !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вапрос относно алфа 145??? ПЛС помогнете !!!

Здравите преди около 2 седмици реших да си купувам кола.Обиколих всички автокащи из града(Шумен) и се спрях на Алфа 145 1998г. 1.6-16т спарк.Запалих я покарах я, колата поне според мен е в добро техническо състояние,НО ми направи впечатление че има едно колебание в оборотите.Когато спирам например минават около 2-3 може и 4 секунди докато колата си стабилизира оборотите.Така че кажете ако някой може да ми каже какъв е проблемът,сериозен ли е и дали може да се отстрани и как.Само това ме спира да си взема тази кола.И сащо така ако може някои да ми каже на какво друго специфично нещо трябва да обарна внимание.Помогнете моля.Благодаря ви!!

тря се закара на диагностика да се види от къде идва то колебание на оборотите...
    това е най удачния вариант
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Колега и моята ,кота я взех правеше така ,първо паднат оборотите и после се нормализират ,даже по някога и гаснеше.Закарах я на диагностика и след почистване на МПХ и дросела всичко се нормализира.

Но при тая кола може да е друго закарай я на диагностика преди да я платиш.
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Най-евтиния вариант е верно МПХ Един от най-скъпите е ламбда сонда Може и комбинация от двата или квото и да е друго
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

сори за спам-а ама какво е МПХ??? и как се почиства дроселовата клапа?
          мене ми прави впечатление, че като оставя колата без газ да си върви сама си ускорява...и то като на етапи...в смисъл ускорява, после забива муцуната, след малко пак ускорява и така, даже и по нанагорнище? тва нормално ли е?
          Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Първоначално публикувано от gh0str1d3r
            сори за спам-а ама какво е МПХ??? и как се почиства дроселовата клапа?
            мене ми прави впечатление, че като оставя колата без газ да си върви сама си ускорява...и то като на етапи...в смисъл ускорява, после забива муцуната, след малко пак ускорява и така, даже и по нанагорнище? тва нормално ли е?
            Напиши в търсачката и ще разбереш
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

Working...
            X